Eme blogon szó esik mindenről, amikről már nem illik vagy nem szabad beszélni, mert az értéktelen média nem ezeket terjeszti, hanem ezeket elhallgatva éppen ezeknek az ellenkezőjét! Ezt magas szintekről, megrendelésre teszik, ez nem összeesküvés elmélet!

 Amúgy undorodni lehet és kell is a mai erkölcstelen, lezülött korszak értékeitől és undorító szereplőitől, de csinálni nem nagyon tudsz ellene semmit. Ugyanis már több ezer évvel ezelőtt látott a Dániel Próféta egy látomást, képet, álmot. Egy nagy és félelmetes szobrot, ami az ádámtól számított történelmi korszakot jelenteti és annak a végét, bukását, összeomlását. Ez a szobor különböző anyagokból készült kisfiam!

A feje: Arany. A mellkasa és karjai: Ezüst. A mellkastól lefele a hasa egészen a térdéig: Bronz. A lábszárai a lábfejekig: Vas. A lábfejek: Vas és Agyag keveréke. Érdekes és félelmetes, na meg undorító is ez a keverék! A lábfejek jelentik az emberi történelem végét. Az arany a babiloni világot jelenti. Az ezüst a Méd-Perzsa világ. A bronz a görögök. A vas Róma. A vas-agyag lábfejek pedig 10 királyt, királyságot jelent. 



Biblia, Ószövetség, Dániel 2-ik Fejezet 31-35 Sor:
(Hungarian Bible: Easy-to-Read Version)

31 Álmodban egy hatalmas szobrot láttál. Ott állt előtted, te pedig nézted, hogy milyen ragyogó és félelmetes. 32 A feje finomított aranyból készült, melle és karjai ezüstből, hasa és dereka bronzból, 33 lábszárai vasból, lábfeje pedig részben vasból, részben cserépből volt. 34 Mialatt nézted a szobrot, emberi kéz érintése nélkül egy kő zuhant le a magasból, eltalálta a szobor lábfejét, amely vasból és cserépből volt, és összetörte azt. 35 Majd a vas, a cserép, a bronz, az ezüst és az arany — vagyis az egész szobor — ízzé-porrá zúzódott. Olyan lett, mint a polyva a szérűn, a gabona aratása után, a csépléskor. Azután a szél felkapta a törmeléket, és úgy elfújta, hogy a szobornak nyoma sem maradt. Az a kő pedig, amely a szobrot összetörte, hatalmas heggyé növekedett, és betöltötte az egész földet.

Negyedik Bejegyzés: 2014 Március 13