Eme blogon szó esik mindenről, amikről már nem illik vagy nem szabad beszélni, mert az értéktelen média nem ezeket terjeszti, hanem ezeket elhallgatva éppen ezeknek az ellenkezőjét! Ezt magas szintekről, megrendelésre teszik, ez nem összeesküvés elmélet!

 A látomás egy eljövendő országra mutat, Isten új világára, ami egy új történelmi korszak lesz a mostani eltorzult történelmi korszak lezárása után. Minden „renoválás” először rombolással jár. A szobor összedől, nyom nélkül eltűnik. Ez a világ birodalmainak sorsa. Eljön egy másik ország, amely soha nem roskad össze:

Dániel 2,44:

“Azoknak a királyoknak az idejében a Menny Istene felállít egy olyan királyságot, amely örökre fennmarad. Ezt sohasem fogják lerombolni, sem más népnek átadni. Ez a királyság azonban összetöri az előző királyságokat, és véget vet azoknak, maga pedig örökké megáll.”

 Akik nem vetik alá magukat az Isten országa növekedésének (lásd a mai kor görényei, akik habzó szájjal ugatnak az Úr ellen és végtelenül büszkék arra, hogy a sátánt szolgálhatják, főleg a mai korszakban élő nők!), akik megbotránkoznak az Isten által létrehozott Országban, azokat összedönti a szoborral együtt! Összezúzza őket. Tehát a szobor az maga történelem. Az a történelem, amit jelenleg a sátán irányít. A sátán már teljesen vagy majdnem egészen maga alá gyűrte az embereket. Úgy alakította a föld lakosainak életét, hogy az emberek örülnek, amikor azt mondják, hogy ők a sátánnak szolgálnak. Ragaszkodnak ehhez! Az életük árán is a sátánt akarják szolgálni és minden Krisztusi értéket megtámadnak! Vannak olyan szerencsétlenek, akik nincsenek tudatában, hogy ezt teszik, de sokan tudják, érzik belül az elrohadt lelkiismeretükben, hogy amit tesznek az bűn, de annál büszkébbek rá. Mintha felkiáltanának: EZ JÓÓÓÓ! EZ FANTASZTIKUS!!! EZ AZ ÉN BŰNÖM, EZT MEGTEHETEM, ÚGYSEM LESZ SEMMI KÖVETKEZMÉNYE, MERT A SÁTÁN MAJD MEGJUTALMAZ ÉRTE A POKOLBAN!!!



Ötödik Bejegyzés: 2014 Március 15