Eme blogon szó esik mindenről, amikről már nem illik vagy nem szabad beszélni, mert az értéktelen média nem ezeket terjeszti, hanem ezeket elhallgatva éppen ezeknek az ellenkezőjét! Ezt magas szintekről, megrendelésre teszik, ez nem összeesküvés elmélet!

A Bejegyzések a Jobb oldali gombokra klikkelve PDF formátumban letölthetők!
Az első három bejegyzés csak erős idegzetűek számára ajánlott!

Biblia, Újszövetség, Jakab Apostol Levele 4-ik Fejezet 4-5 Sor:
(Hungarian Bible: Easy-to-Read Version)

4
 Olyanok vagytok Isten iránt, mint a férjéhez hűtlen, házasságtörő asszony! Hát nem tudjátok, hogy a világot szeretni annyi, mint Istent gyűlölni?! Ha valaki a világ barátja akar lenni, Isten ellensége lesz. 5 Vagy azt gondoljátok, az Írás csak üres beszéd, amikor azt mondja, hogy a Szent Szellem — akit Isten adott, hogy bennünk lakozzon — féltékeny és szenvedélyes szeretettel kíván bennünket, hogy kizárólagosan őhozzá tartozzunk? 

 A mostani korszakban ez nem szokás. Van ez az ember, vagyis általában Istennek nevezik. Persze nem sokan ismerik. Annyira én sem ismerem, amennyire jó lenne megismerni. Ezen a bolygón az egyetlen forrás, ahol Őt meg lehet ismerni az a Biblia. Amit eddig leírtam az csak pár sor. De ez a pár szó is teljesen illegális ezen a bolygón, teljesen le van járatva, el van lehetetlenítve, ki van röhögve. Aki ilyeneket mondd vagy ilyesmivel foglalkozik az csak egy hülye lehet és le van nézve. Ez a Blog most magyar nyelven van, de ez csak egy “előzetes-blog”, mert angolul fogom megírni, itt csak összeszedem a gondolataim, formába öntöm és meghagyom ezt is, akinek szerencséje lesz az megtalálja. A mai világban akkora marhaságokban tudnak hinni az emberek, hogy az szánalmas, képesek benne hinni, akarnak benne hinni. De az egyetlen valóságra, az eredetünk igazi forrására szinte senki sem kíváncsi, nem is tudnak róla, nem is tudhatnak róla, teljesen el van sumákolva, betegesen le van tiltva, el van hallgatva. Gondolom, néhányan már erre a pár sorra is pofákat vágnak, rázzák a fejüket és fúújjogatnak, meg ugatnak, mint a kutyák. De amikor valami tragédia éri őket, akkor Istenhez kiáltanak segítségért. Na, persze erre most azt mondja valaki, hogy de azt csak szokásból teszik. Azonban sokan nem csak szokásból ordítoznak Istenhez, hanem komolyan - amikor valami bajban vannak. Az emberi faj mondhat bármit, mert mindenki el van bukva, le van zuhanva. A halál nem egy szép és természetes dolog...”júúj szépen megöregszünk, júúj szépen meghalunk, mert júúj a majmoktól származunk”...aha! Az elmerokkant darwin meg a többi hülye.... Aki csak egy kicsit is képes bölcsen gondolkodni az látja, hogy az öregedés és a halál az nem egy szép és természetes folyamat, mint ahogy a sok agyhulla ezt reklámozza és be akarja etetni az emberiséggel, hanem egy szörnyűség, egy tragédia! A legrosszabb dolog a világon és egyáltalán nem természetes folyamat, hanem egy betegség, egy hatalmas bukásnak a következménye! Ez akkor is így van, ha a kommunista tanárbácsi meg a kommunista nyelvtan tanárnéni nem ezt pofázta az iskolában! Érdemes elgondolkodni, hogy valaki a halhatatlan Örök Istennek hisz vagy a halandó buta embereknek, akik meghalnak és még azt sem tudhatják, hogy mit jelent meghalni. Beteges meséket képzelnek el az életről és a halálról.

Első Bejegyzés: 2014 Március 09