Eme blogon szó esik mindenről, amikről már nem illik vagy nem szabad beszélni, mert az értéktelen média nem ezeket terjeszti, hanem ezeket elhallgatva éppen ezeknek az ellenkezőjét! Ezt magas szintekről, megrendelésre teszik, ez nem összeesküvés elmélet!

 Akkor kezdjünk bele, hogy mi az a második dolog a szoborral kapcsolatban, a 10 király vagy királyság, de előtte leblogolom egy telefonbeszélgetésem summáját, amit az este folytattam le egy olyan keresztény ismerősömmel, akivel lehet olyan dolgokról diskurálni, amelyek ezen a blogon vannak. Megérti ezeket, egyetért mindezekkel, maximum annyi a különbség, hogy ő más szavakkal vagy más stílusban mondaná el ezeket! Elbeszélgettünk vele a szoborról és a mai hulladék korszakról és annak potom, primitív hőseiről.... Csodálkoztunk azon, hogy miért vannak a Biblai értékek ma negatívnak beállítva. Miért támadnak mindent, ami az Igéhez mérve pozitív?! Miért szeretnek mindent, ami a Biblia ellen van? Akkor jöjjön az, amit úgy is lehetne mondani, hogy Az Elrohadtak Titka! A titok meg van fejtve! Méghozzá a Biblia alapján. Induljunk ki abból az alapból, hogy ez a világ mit tudott lépni, tenni, előadni Jézus Krisztussal kapcsolatban?! Jézus Krisztus nem a rosszat képviselte, nem vallotta magát nyíltan egy lezülött erkölcstelen sátánistának! Ő egy másik Országból jött, egy konkrétan létező, fizikálisan valós helyről, a neve: Isten Királysága vagy régiesen: Mennyország. Ez a szó, hogy “mennyország” olyan szinten van nevetségessé téve a magyar nyelvben, hogy arra szavakat nem tudnék találni. Pedig a názáreti Jézus Krisztus, a Megváltó Király és egyetlen Úr onnan jött le ide közénk! Az emberek rossznak ítélték Jézust! Utolsó bűnözőként kivégezték, mert ez a világ ennyit tud lépni a jóra! Az más, hogy ennek így kellett lenni, Jézusnak el kellett vinnie a balhét, magára kellett vennie a világ bűneit, mintha azokat Ő maga követte volna el. Éppen ezért Ő a Megváltó! De most nem ebből a szemszögből nézzük a dolgokat. Hanem abból, hogy ez a világ mennyire elferdült, eltorzult, sötét. Tehát ez a világ, főleg a mostani értéktelen kor (lásd a szobor alját: vas és agyag keveréke) nem tudja a jót sem felismerni, sem elfogadni! Ez a világ tehát átok alatt van! A jót rossznak tekinti, a rosszat jónak! Nézzük mit mondott erre a Biblia:

Biblia, Ószövetség, Ézsaiás Könyve 5-ik Fejezet 20-24 sor:

Ézsaiás 5

20
 Nézzétek azokat, akik jónak mondják a gonoszt, és gonosznak a jót, sötétségnek tartják a világosságot, és világosnak a sötétet, keserűnek állítják az édeset, és édesnek a keserűt! 21 Nézzétek azokat, akik bölcsnek képzelik magukat, és azt hiszik, hogy nagyon okosak! 22 Nézzétek azokat, akik hősök a borivásban, és nagy vitézek az ivócimborák között! 23 Akik, ha lefizetik őket, igazolják a gonosztevőt, és hamisan tanúskodnak az igazak ellen. 24 Emiatt úgy pusztulnak el, mint tarló a lángban, mint polyva a tűzben.Gyökerük elrothad, viráguk elszárad, mert az Örökkévaló, a Seregek Ura tanítását elutasították, Izráel Szentjének szavait semmibe vették.

 Ahogy én fogalmazok a mai kor tahó-hőseiről az lehet, hogy nem szép, de úgy néz ki, hogy a Biblia sem magasztalja őket, amikor kijelenti, hogy: Gyökerük elrothad, viráguk elszárad! Tehát ez a mai kor titka, az elrohadtak titka. Mindennek ellene mennek, ami a Biblia szerint jó! Mindent elfogadnak, ami a Biblia szerint sötét, sátáni és aljas! Ez a világ annyit tudott tenni Jézussal, hogy halálra ítélték. Azt gondolod, hogy ha Jézus ma jönne el és ugyanazokat az értékeket hírdetné, amiket 2000 éve, akkor nem ugyanazt tennék vele?! Csak annyi a különbség, hogy akkor Jézus 3 évig tudta hírdetni az Igazságot, ha ma jönne el, akkor a lady kaka meg a pénz-piramis vezető görényei egy hétig sem engednék tanítani, hanem mindenféle mondvacsinált képmutató indokokkal azonnal lecsukatnák egy börtönbe vagy diliházba, később pedig valami hazugsággal halálra ítélnék. Miért csinálja ezt a világ? Mert el vagytok bukva, le vagytok zuhanva! A sátánhoz tartoztok és még örültök is neki kisfiam, na ezért! Úgy gondoljátok, hogy majd a sátán megjutalmaz titeket ezért, csakhogy a sátán nem jutalmaz, hanem zsoldot, tehát fizetséget ad a neki szolgálóknak. Akkor nézzük, mivel fizet a ti uratok a sátán:

Biblia, Újszövetség, Rómaiakhoz írt levél 6-ik Fejezet 23-ik sor:

Rómaiakhoz 6

23 A bűn szolgálatáért járó bér a halál, Isten kegyelmének ingyen ajándéka ellenben az örök élet — Urunkban, Krisztus Jézusban.



 Tehát a sátán fizető eszköze az örök halál a pokolban. Neki akarsz szolgálni? Bűnöket akarsz elkövetni és még büszke is vagy rá, mert a médiában azt láttad, hogy a mai kor “hősei” is ezt teszik??? Akkor csináld! De a végén, a te egyéni sorsod végén, te magad is ugyanabban a büntetésben részesedsz, amely a sátánnak és a hozzátartozó bukott angyaloknak lett kiszabva! Ugyanis azt a helyet eredetileg nem az embereknek találták ki, hanem a sátánnak! De ő gyűlöletből és írígységből téged is magával akar rántani. Azt akarja, hogy az emberiség részesedjen az ő sorsában. Ezért alakított mindent úgy, hogy az egyetlen kivezető út, a megváltottság állapota teljesen el legyen sumákolva! És ami a legszörnyűbb az egészben az most jön:  az ellen, hogy az emberiség így reagál a jóra nem lehet tenni semmit, mert éppen az az átok van az emberiségen, hogy ne tudja elfogadni a jót, még ha felismeri akkor sem! Az emberiségnek nincs joga a jót választani! Na, ez az igazi bukta! Mindenkinek habzik a szája, hogy ő szabad, szabadnak született és azt csinál, amit akar és ő maga fogja a döntéseivel meghatározni a saját életét, jövőjét! Mégis minden döntésével átok alatt marad és egyre közelebb kerül az örökkévaló sötétségbe való végleges belépéshez! Bármit is csinál a jót rossznak fogja látni és nem tudja elfogadni. A jó ellen fog támadni és lázadni minden egyes döntésével! Már ott tartunk, hogy az emberek a rossz cselekvéséből vallást csináltak maguknak és a kis dolgokban, az apróságokban is csak a rosszat hajlandóak választani, hiszen ez olyan divatos.... Ez a nagy szabadság kisfiam? Akkor inkább legyek egy életen át, egy örökkévalóságon át Isten rabszolgája, aki ugrik és megtesz mindent, ha az Úr mondja! Inkább ez....mert ezért cserébe az Úrtól SZERETETET és kegyelmet kapok, felmentést a bűneimre és azt, hogy Vele lehetek az Örökkévalóságon át! Te meg kövesd a lady kakit aztán majd a béred kifizetése napján vonulj be a pokolba, ahol ez vár rád:

Biblia, Újszövetség, Máté Evangéliuma 13-ik Fejezet 40-43 sor:

Máté 13

40
 Ahogy a gyomokat összeszedik és elégetik, úgy fog történni ennek a korszaknak a végén is. 41 Az Emberfia elküldi angyalait, hogy válogassák ki és gyűjtsék össze Királyságából mindazokat, akik gonosz dolgokat tesznek, és akik miatt az emberek vétkeznek. 42 Ezeket tüzes kemencébe dobják, ahol sírás és fogcsikorgatás lesz. 43 Ekkor azok, akik szeretik az igazságot, ragyogni fognak majd Mennyei Atyjuk Királyságában, mint a nap. Akinek van füle, hallja és értse meg, amit mondok!”

(Ezeket Jézus Krisztus mondta!)

 Ott majd “sírhatsz-ríhatsz” bőghetsz és ha tudsz, büszkélkedhetsz is, hogy te milyen okos voltál, hogy állandóan a világot választottad, az Urat pedig megtagadtad! Bár attól tartok, hogy abban a végtelen nyomorban és szenvedésben a büszkeségeddel már csak a seggedet törölheted ki vagy még azt sem! Kellemes döntést! Nehéz lesz az Úr mellett döntened, mert pontosan az az átok van rajtad, hogy ne tudj Mellette dönteni....ez nagyon gáz! Vallásokat, szektákat és torzulásokat kínálnak Ő Helyette...olyan torz csoportokat, ahova a pénzed kell beadnod, mert ha nem, akkor majd a “szentséges és nagykenetű szolgáló-testvér” kiátkoz és megveret a testőreivel! Sokmindent találhatsz Ő Helyette... De Őt nagyon nehezen kaphatod meg, mert sajnos az sem igaz, amit a sok áhitatos ember gondol miszerint: “Isten a szívünkben lakozik.” Nem, nem lakozik! Addig nem, amíg be nem hívod! Isten senkinek a szívében nem lakik automatikusan csak azért, mert az egy jó ember. Sőt: minden ember egy eltorzult, elbukott, lezuhant, vesztes és a pokolra született lúzer az Ő szemében! Az átok miatt mindenki csak a rosszat képes választani és a valódi jót elutasítani. Hát így állunk kisfiam meg kislányom! Persze létezik kiút! De az nem olyan dolog, mint amiről a “britni szarsz” meg a többi károsult beszél a médiában, tehát lehet, hogy nem lesz könnyű elfogadnod! Megmondom, hogy mi az, te meg kezdj vele amit akarsz. 



Hetedik Bejegyzés: 2014 Március 16